Nytt Instagraminlägg!

Jag har länge tänkt på hur viktigt det är att vara i den ålder man är i. Att acceptera och tycka om sin ålder. Är det något vi inte kan påverka är det att vi blir äldre. Och det är en gåva att få bli det. För mig betyder det också att det är viktigt att vårda min ålder, och en del i det är att välkomna den. Och det gör jag på olika sätt. Nu har det gått 2 månader där jag använt The Solution från Oslo Skin Lab varje dag. En rutin jag kommer hålla fast vid.  Huden behöver kollagen då vår naturliga produktion av det försämras med åren. Huden är vårt största organ och för mig är det en självklarhet att ta hand om den på olika sätt.  Sedan jag börjat använda the solution känns inte huden så skör utan mer levande och mjuk. En enkelt rutin som för mig är självklar.

Med min rabattkod KASPERSEN60 får ni nu prova på The Solution med 60% rabatt på första beställningen. Beställ och läs mer på osloskinlab.se. Det är fri frakt och helt utan bindningstid. @osloskinlab_sverige #osloskinlab #thesolution #kollagen