Nytt Instagraminlägg!

Under året har jag antagit utmaningar jag inte tidigare vågat tagit steget ut att göra. Jag Valde när jobben försvann pga av pandemin att testa nya saker Jag har klivit utanför min trygghetszon på riktigt. Jäklar vad jag är tacksam för det!
På 6 månader har jag lärt mig mer än på flera år, jag bestämde mig för att inte tvivla på mig själv, då gick det utmärkt. Att vilja och våga är en allt bra härlig kombo. Det med många timmars jobb ger resultat och en fantastisk känsla.

Idag avslutade vi inspelningen av min kurs som kommer upp på @framgangsakademin . Jag har aldrig hållit kurser förut men jag hoppade på för att jag kom på att jag alltid lär mig något av varje människa jag möter, och då borde jag kunna ge något till andra.
Det var läskigt, ovant och extremt roligt. Proffsigt team som hade stort tålamod.
Nu har kursen inspelad och klar. Jag som funderat på det här så länge kom äntligen till skott.
Med all respekt för det som är oerhört tufft i pandemin så har jag valt ett förhållningssätt som jag mår bättre av, vågar möta förändringar och sett möjligheter.
Det har varit en förbaskat bra lösning för mig, att ta tillvara på det du väljer och respekt för de som inte kan välja.
Livet är allt bra spännande!