Nytt Instagraminlägg!

I helgen när jag var uppe i Järvsö började jag och syrran @mberghagen planera renoveringen av mammas kök. I samarbetet som jag nu gör med @epoqkok ser jag fram emot att förnya mammas kök som håller på att förfalla. Handtag har lossnat som inte går att skruva tillbaka, spisen börjar ge upp och fläkten låter som en traktor. Jag säger mammas, för i mitt hjärta är det just det. Även om vi övertagit huset, jag och Malin, är det fortfarande och kommer alltid vara mammas. Vi vill behålla samma känsla men modernare och framförallt mer praktiskt då köket i huset är hjärtat. Där samlas vi runt måltider och spelar sällskapsspel, likväl som vi delar det som skrivbord nu när vi jobbar hemifrån. Vi bestämde oss tidigt för en stor kyl. I perioder är vi många och ett halvt kylskåp räcker inte för ibland 11 personer. Nu ska epoq komma och mäta och vi har lämnat över till dem att hitta bra och praktiska lösningar så att mammas kök kan fyllas med det vi behöver och samtidigt ge mer luft till att vara där tillsammans. Jag ser så galet mycket fram emot det nya köket och att få en bättre plats att umgås på. Precis så som mamma tyckte om det och som vi älskar med huset. En plats att vara tillsammans.