Nytt Instagraminlägg!

En sååå härlig söndag.
Efter Nyhetsmorgon åkte jag och mötte upp min underbara vän @miarodhborn . Vi åkte ut till Hellasgården. Vi gick 7 km promenad och blev skönt varma. (Vi hann gå lite vilse också) Sen blev det isbad. Och det var verkligen ISBAD! Sjuuuukt kallt men så härligt! Avslutade dagen men lite häng och middag hos mig.

Den tiden vi lever i just nu kan vara utmanande. Men det finns också möjlighet att se att det finns tid och utrymme för att testa nya saker och se platser som man aldrig sett. Jag har varit på väg till Hellasgården så många gånger men det har inte blivit av. Jag har velat isbada men inte tagit mig tiden. I dessa tider så har jag tagit ni tid att uppleva nya äventyr för att det jag annars brukar göra kan jag inte idag får att vi ska vara rädda om varandra och hålla oss till restriktionerna.

En toppensöndag blev det. ❤️Tack bästa @miarodhborn