Nytt Instagraminlägg!

NYHETSMORGON SÖNDAG!
Imorgon gästar jag @nyhetsmorgon och underbara @annabrolin .
Vi pratar om det som jag skriver om i min senaste bok ”Vägen till att leda mig själv… via stigar, berg och snår!
Att boken skulle komma ut under en pandemi var inte direkt vad jag hade med mig när jag bestämde mig för att skriva den men oj vad viktig de verktyg jag skriver om har betytt för mig att ta mig genom dessa månader på ett bra sätt för mig. Jag känner mig stark, ser så många möjligheter och tar varje dag för vad den har att ge och vad jag kan ge den.
Jag har även fotat alla bilder själv i boken så vi pratar även om vad fotografering betyder för mig och jag kommer ta med mig två tavlor och kanske några mindre för att visa hur man kan göra för att bära med sig härliga minnen genom att göra något av sina bilder.

Hoppas ni är med imorgon. Tror jag är med ca kl 10.40

Foto omslag @photographer_magnus_ragnvid
Make up och hår @jessica_wahlgren
Förlag @harpercollins_nordic