Nytt Instagraminlägg!

Önskar er alla en riktigt
GOD JUL❣️

Tid för reflektion tycker jag om, som jag haft dessa dagar i Oslo.
Uppskattar alltid familj och vänner, detta år lite extra då det varit lite annorlunda. Även om vi i perioder inte kan vara nära så har de alltid känts nära.
Även så tacksam att jag har de finaste sönerna jag någonsin kunnat önska. Två fantastiska personligheter med så stora hjärtan. Snart vuxna båda två. I 20 år skickade jag julkort med killarna. I år hakade jag på när vi fotade julklapp till pappa. Kunde inte välja så det fick bli några stycken.😊

Vad de än gör i livet …

”I Always got their back”
(bild 2)
”And they got mine “
( bild 3😘😄)

Den känslan, tillsammans med en massa skratt, är den finaste gåvan.

Önskar er alla fina juldagar var ni än är. 🤗🎄❤️

Foto : @photographer_magnus_ragnvid