Nytt Instagraminlägg!

Björn Natthiko Lindeblad är gäst i veckans avsnitt. Underbara Natthiko!
Det blev ett extra långt avsnitt då jag inte ville sluta lyssna. Vi pratade bland annat om sorg, saknad, längtan, kärlek, tankar och tillit. Han ger mig en form av ro och känsla av trygghet. Björn förklarar på sitt lugna kloka sätt som får mig att förstå och känna på ett enkelt och okomplicerat sätt men samtidigt i en ny dimension.
Vi pratar även om julminnen och hur de kommer fira jul i år.

Så innerligt tacksam för detta samtal. Tack @natthiko för att du delar med dig så generöst och tack för att du skrivit boken ”Jag kan ha fel”. Jag rekommenderar alla att läsa den, och även lyssna på ljudboken. Du är fantastisk!

Vill passa på att tacka alla ni som hittat till min podd och är med och lyssnar. Och tack all ni som sprider den vidare i era kanaler. Det betyder enormt mycket. Det har varit så enormt kul att starta denna podd och hoppas på att kunna fortsätta länge.

Jag vill också från @kaspersen_nyfikenpa önska er alla en fin julvecka. Va rädda om varandra🤗❤️

Producerat av @perfectdaymedia
@kaspersen_nyfikenpa

Veckans avsnitt är sponsrat av
@chilloutwines
@acosverige
@osloskinlabs_sverige
Noviral http://www.driveintesting.se