Nytt Instagraminlägg!

Att se min bok ligga där fridfullt på frukostbordet till en vän gör mig så enormt varm i hjärtat, stolt och livrädd på ett härligt sätt. Boken är rätt utelämnande men bara med saker jag tagit mig igenom, reflekterar över och lärt mig av. Jag skriver utifrån mitt liv då jag anser att vi alla är olika och är på olika platser i livet. Jag vill inte säga vad någon annan ska göra. Men kanske kan jag inspirera någon med att se sin väg och att det finns möjligheter i att leda sig fram. Och samtidigt vara i nuet. Snart kan den finnas i fler hem, min ord landar hos någon annan. Undrar hur de upplevs, undrar om de får fortsätta vidare, undrar om mina ord kan ge nya idéer om att livet kan bli än bättre. Det vore så fint. Vi har ju ändå möjligheten, livet är här!

Boken finns i butik 11/12 . Ljudboken jag läst in släpps 28/12

Tack @bistro_berglind @niklasberglind för magisk bild.