Nytt Instagraminlägg!

När jag och syster Malin var små väckte mamma oss tidigt på luciadagen. Vi klädde på oss lucianattlinnen för att bege oss ut i mörkret och väcka ensamma och äldre i vår närhet med luciasång. Vi hade bakat lussebullar och hade med kaffe.
Nu för vi traditionen vidare. Jag har en granne jag vill lussa för och
Malin är ambassadör för äldrekontakt och hörde av sig till de om de tror det fanns någon mer vi kunde lussa för. Självklart på avstånd med tanke på situationen.
Tillsammans med våra kompisar Tess Merkel, Malena Laszlo och Hanna Hedlund ska vi på söndag sjunga för några äldre och ensamma.
Äldrekontakt har så fint gjort en uppmaning om att ni andra, om ni har möjlighet, kan göra detsamma. I inbjudan så står noga vad vi bör tänka på med tanke på restriktionerna. Så läs gärna och fundera på om ni kan lysa upp med lite luciafirande för någon som behöver. Mer information hittar ni på ”äldrekontakt” facebooksida
Kram🤗🕯