Nytt Instagraminlägg!

Veckans gäst är underbara Farao Groth @faraogroth. Vi kan höra honom på radion berätta galet härliga historier med sån inlevelse att skrattet inte går att hålla tillbaka. Han är unik och har alltid varit. Som 8-åring började han uppträda som Drag Queen i sin hemstad Borlänge. Mamma Inga sydde klänningarna. Han älskade att vara sina kvinnliga idoler. En del av hans identitet. Först flera år senare han förstod att han var homosexuell, då handlar det om sexualitet. Vi pratar om skillnaden mellan identitet och sexualitet. Om hur det var att växa upp i ett litet samhälle och sticka ut med sin personlighet. Jag är så imponerad över hur han genom alla år stått kvar och vara den unika människa han är oavsett vad folk säger runt omkring honom.
Jag är nyfiken på vad den kraften kom ifrån och också hur han tycker vi ska bemöta våra barn och ungdomar när de sticker ut och har sina egna intressen.
Dessutom är jag nyfiken på hur han blivit en sån magiskt rolig berättare. Ingen får mig att skratt som han.
Missa inte det här härliga och ärliga samtalet om livet på alla olika sätt.

Producerat av @perfectdaymedia
@kaspersen_nyfikenpa

@chilloutwines
@sniph
@hellofreshsverige