Nytt Instagraminlägg!

Jag har släppt bok förut. Men att få den här boken i min hand var extra speciellt. Tårarna kom av lättnad. Till skillnad mot de tidigare böckerna så har jag den här gången både skrivit och tagit nya bilder (inte omslaget. Det är bästa @photographer_magnus_ragnvid ) jag älskar att fotografera, se platser och fånga ögonblick. Nästan meditativt för mig. Boken är plåtad på Gotland och större delen av boken är skriven där. En magisk ö som gav mig så mycket energi och inspiration i somras.
Att få skriva om vikten av att jag lärt mig att leda mig själv genom utmaningar, framgång, konflikter och sorg känns så viktigt. Jag har en helt annan trygghet i mig själv idag, än för några år sedan. Jag ser dagen och jag ser möjligheter även i tuffa tider. Jag tillåter mig att vara ledsen men ser samtidigt vad jag kan förändra och vad jag inte kan påverka. Jag delar med mig av mina berättelser och tankar som jag upplevt och som jag lärt genom mina utbildningar i ledarskap.

Boken behöver man inte läsa från pärm till pärm. Man kan välja det kapitel man känner man behöver eller tycker låter intressant just nu. Precis som man vill. Eller kanske bara titta på en bild och låta tanken vila där. Jag är så tacksam, så glad att den är här. Samtidigt läskigt då jag delar med mig av många egna upplevelser. Jag är tacksam för alla mina erfarenheter. Det gör att jag är den jag är idag. På min väg. Jag lär varje dag!

Den är i samma format som min förra bok tacksamhet och jag villa de skulle känna att de var nära. (Swipe så ser ni dom ihop) Unika var och en på sitt sätt, de står för sig själva men också fina och bra tillsammans.

Imorgon ska jag till förlaget och signera förbeställda böcker. 1100 stycken ligger och väntar, helt galet !!! Det är 400 mer än förra boken. Fan va glad jag blir! Så pepp!
Nu har jag skålar i champagne med min förläggare, fina @carinanunstedt
Nu ska jag sova och vila skrivarmen. Imorgon är jag redo att signera! 🙏🏻❤️