Nytt Instagraminlägg!

Onsdag, det här blir en bra dag!

Är mitt uppe i en ganska fullspäckad period med jobb. Morgon till kväll, vardag som helg. Känner mig så tacksam. Mitt mål i våras när alla jobb försvann var att inte vara så sårbar om pandemins andra våg kom.
Mitt mål framöver är däremot att inte jobba jämt men, det tar tid att bygga upp det som försvann och att bygga upp nytt. Men jäklar vad kul det är.
Och jag känner mig pigg och stark.
Skillnaden sedan tidigare, När jag tappat energin under intensiva veckor, är att jag nu sover 8 timmar per natt, sedan slutet av oktober äter jag bara ren mat och bra råvaror. Och rör på mig. Hinner jag inte ut så har jag mitt lilla hemmagym😊
Framförallt så fokuserar jag på en dag i taget och gör det jag kan påverka och det är så härligt. Får så mycket energi av det. Planerar framåt absolut men fokus är dagen.

Nu blir det heldag i poddstudion. Det är så fantastiskt kul!!!
Veckans inspelningar för TV kan jag ändå inte påverka idag. Inte heller signering av den nya boken på lördag. Men jag har det att se fram emot!
Nej, dags att ge sig iväg!
Ha en fin dag!

Foto @photographer_magnus_ragnvid