Nytt Instagraminlägg!

Den här veckan är det ”Mäns våld mot kvinnor”- dagen. Det vill jag uppmärksamma och har därför bjudit in Erika Pragler som utsattes för misshandel av sin ex-pojkvän. Det började med svartsjuka som övergick till att han kontrollerade henne mer och mer för att sedan bli både psykisk och fysisk misshandel. Efter 7 år lyckades hon ta sig därifrån, flydde naken med bara en jacka från ett hotell mitt i vintern. Idag hjälper hon andra som är i samma situation som hon var i. Hon både föreläser och jobbar ideellt för brottsofferjouren.
Missa inte hennes historia. Hon lyfter också att många minoritetsgrupper drabbas och berättar hur närstående kan agera om man misstänker någon är utsatt. @praglerz

På @kaspersen_nyfikenpa har jag lagt ut information om vilka man kan kontakta om man behöver hjälp eller har någon i sin närhet som är utsatt.
#mänsvåldmotkvinnor

Det här avsnittet är i samarbete med
@healthyco
@wesomnia
@chilloutwines

Producerat av @perfectdaymedia
@kaspersen_nyfikenpa