Nytt Instagraminlägg!

Idag inspelning av nytt avsnitt ”Kristin Kaspersen Nyfiken på” .
Så enormt tacksam för att jag drog igång podden. Har tvekat så länge och inser det bara varit tidsbrist. För det här är något jag älskar att göra. Lycklig varje gång jag går till studion för att lyssna på intressanta människor och deras erfarenheter och kunskaper.
Dessutom att jag i dessa tider när alla jobb försvann hittade något att jobba med, kan lära av och vara kreativ i.
Tack alla ni som lyssnar och för att ni delar kommentarer och vad ni tycker, så kul att höra. Ni lär och inspirerar mig… och gör mig ännu mer nyfiken. Dessutom är det tack vare er jag kan fortsätta det här fantastiskt roliga jobbet, som jag får möjlighet att dela med er!

För er som vill se mer och få mer av varje avsnitt så lägger jag ut gästers tips, bilder från inspelning och annat kul på poddens egna instakonto @kaspersen_nyfikenpa

#tacksamhet
#podcast