Nytt Instagraminlägg!

Veckans avsnitt av min podd ”Kristin Kaspersen Nyfiken På”
Är ämnet ”Stress kan orsaka sjukdomar, både fysiska och psykiska”. Vi pratat om Varför och hur vi kan göra för att minska risken att bli sjuka och istället ta hand om och minska vår stress. Jag har bjudit in Anders Lönedal som jobbar inom psykofysiologi och jag är nyfiken på typ allt! Hjärnan, lymfsystemet, glymfatiska systemet och hur vi kan hjälpa våra kroppar att sköta det jobb som de en gång är skapade för, men som inte kroppen idag alltid får rätt förutsättningar för. Dels pga av stress.
Anders ger också tips om vad vi kan göra för att återhämta oss på bästa sätt och berättar varför det är så viktigt. Jag lägger upp de tipsen på vårt insta @kaspersen_nyfikenpa i veckan också.

Producerat av @perfectdaymedia

Veckans avsnitt är i samarbete med @greatlife.se @healthyco