Nytt Instagraminlägg!

I helgen skulle NYC marathon gå av stapeln. Jag sprang tillsammans med min fina vän @runsannarun 2013. En oslagbar upplevelse och är definitivt en av de häftigaste upplevelser jag haft. Mina söner och nära vänner stod strax före mål och hejade. Lyckan jag kände när de ropade och hejade ger lyckotårar än idag.
Med all respekt för vad som sker så har jag full förståelse att det inte blir något i år… men ska erkänna jag längtar till den dagen jag får åka tillbaka till den stad jag älskar och som jag har så många minnen från. Tills dess är vi rädda om varandra!
Tack @runsannarun för du tränade mig OCH sprang detta magiska lopp med mig. Tack @springtimetravel för underbara resor och lopp jag gjort med er där ( maraton, Brooklyn halvmaran och några 10k central park)
#nycmarathon