Nytt Instagraminlägg!

Veckans avsnitt av podden med Niclas Rodhborn är en stark historia som berör. Han förlorade sin flickvän vid 19 års ålder när hon dog bredvid honom i sängen och 2 månader senare råkade han ut för en bilolycka som gjorde honom förlamad från bröstkorgen och ner. Han låg på sjukhuset och gav sig själv två val. ”Antingen väljer jag att avsluta mitt liv, eller så väljer jag livet”. Niclas berättar om att ta sig ur djupaste sorg, kämpar sig tillbaka för att kunna klara sig helt själv och hans inställning och kämparanda som ledde till en imponerande idrottskarriär. Det är en fantastisk resa som både inspirerar och berör.
Missa inte veckans avsnitt. Ute nu där poddar finns
”Kristin Kaspersen Nyfiken På” med @niclasrodhborn

Veckans avsnitt är i samarbete med @lumenesverige och @greatlife.se

@perfectdaymedia @kaspersen_nyfikenpa