Nytt Instagraminlägg!

SIMONA AHRNSTEDT är min gäst den här veckan i podden. Hon är succéförfattaren som sadlade om från psykolog till författare och idag har hennes böcker sålt över 800 000 i Sverige. Jag är nyfiken på hur hon vågade ta steget och byta karriär mitt i livet. Vi pratar dessutom om hur hon på er så fantastiskt sätt lyckas blanda in viktiga samhällsfrågor i sina romanceböcker, på hennes enorma researcharbete och hur hon får till dom extremt intima sexscenerna. Så enormt imponerande hur Simona har lyckats släppa en bok per år med allt jobb som ligger bakom, karaktärer som kommer tillbaka i olika böcker på ett överraskande sätt och att flera av hennes böcker skapat diskussion om hur samhället ser ut idag… blandar med fantastisk, intensiv kärlek. Tack @simonaahrnstedt för ett härligt samtal.

@perfectdaymedia