Nytt Instagraminlägg!

Så tacksam att leva i en stad där det är lätt att cykla överallt. Inte bara blir det snabbt och effektivt att ta sig mellan möten (och miljövänligt) det är även nära att komma ut till gröna fält på Djurgården och komma nära vattnet.
Jag cyklar aldrig utan hjälm. Det har varit ett måste i många år. För några år sedan köpte jag min första @hovdingofficial
Känns tryggt på så många sätt och mycket skönare. Den här nya modellen vill jag att alla i min familj ska ha. Den kan man koppla ihop med hövding appen och där finns många bra funktioner. Den viktigaste funktionen tycker jag, är att om jag ramlar och hjälmen löses ut, skickas ett sms med min position till mina ICE kontakter. Den funktionen ska man absolut aktivera. Vilket gör att även om jag ramlar eller råkar ut för olycka och ingen ser så hittar de mig. Så sjukt bra!
Det var det jag ville säga. Nu ska jag cykla vidare! Ha en fin lördag☀️