Nytt Instagraminlägg!

Här är min nya bok! Bok 5!
”Vägen att leda mig själv- via stigar, berg och snår”
Så glad att äntligen få visa mitt projekt jag haft senaste halvåret. Boken har jag skrivit utefter egna erfarenheter och det som fungerat för mig. Många av mina verktyg och förhållningssätt har jag lärt mig efter de tre ledarskapsutbildningar jag gått de senaste åren.
Den här gången har jag fotot alla bilder själv, förutom omslaget, då jag älskar att fotografera. Min tanke med boken är att, kanske kan jag på mitt sätt, inspirera någon annan att hitta sin väg att leda sig själv. Det är inte en rak väg, men livets väg är så spännande med dess utmaningar och upplevelser på vägen. Det kanske inte är på samma sätt som jag men en inspiration att det finns sätt att välja tankar, se möjligheter istället för hinder och hur jag jag minska den stress jag själv orsakar.
Boken släpps den 11 december men det går att förboka signerat ex redan nu på att adlibris och Bokus så får ni den före jul. (Jag har lagt upp Swipe up i Stories för att komma direkt till adlibris och Bokus) Ljudboken kommer den 28 december.
Swipe för smakprov på uppslag i boken.
Det här är så nervöst men känns fantastiskt kul.
Hoppas ni kommer gilla den ☀️
Omslag: @photographer_magnus_ragnvid
Make och hår: @jessica_wahlgren

@harpercollins_nordic