Nytt Instagraminlägg!

I veckans avsnitt av ”Kristin Kaspersen Nyfiken På” möter jag min vän @petrabjorkman som är mamma till två fantastiska barn. Storebror Max har Asperger och lillasyster Bianca ADHD. Vi pratar om att vara förälder till barn med diagnoser med allt vad det innebär. Allt från hur möta utmaningar i vardagen till att se och lyfta de styrkor barnen har. Vi pratar även om vikten av att om vi alla lär om olika diagnoser, då blir så mycket lättare för oss som vuxna att möta andra människor med kunskap kring att vi är olika och hur vi möter det.
Petra är inte bara en fantastisk och nyfiken mamma kring hur hon på bästa sätt kan leda sina barn, hon hjälper också andra i samma situation. Petra ser möjligheter istället för hinder. Hon har varit enormt betydelsefull för mig med min egen ADHD och hur jag ska tänka kring mina barn. Hon har fantastiska verktyg som hon delar med sig av. Dessutom alltid positiv och största hjärtat. Missa inte det här avsnittet. Oavsett du har barn med diagnoser eller inte. Vi lever med människor runt om oss dagligen som har det så det här är ett avsnitt för alla.
Petra har precis startat ett nytt forum för föräldrar som behöver tips och stöd. Ni hittar de här på insta @pusselfamiljen .

Det här avsnittet är i ett fint samarbete med @postkodlotteriet .

Producerat av @perfectdaymedia