Nytt Instagraminlägg

https://scontent.cdninstagram.com/vp/5777185767ec36f55267ac0f94952e35/5C2BA8CC/t51.2885-15/e15/p640x640/49564340_232487314373029_5031980660336623616_n.jpg?_nc_ht=scontent.cdninstagram.com

( filmen var lite lång så uppdelad på 2st så swipe☺️) Försöker summera året. Som ni kanske förstår så har det varit stor sorg och saknad, men mest av allt har det varit Kärlek. Kärleken som mamma gav genom sitt 80-åriga liv. Och Från er följare och alla som jag mött som berättat historier om mamma och hur hon berört och sett så många.
Jag har fått skriva av mig här. Jag skriver oftast till mamma då känslan är att hon är nära då, och att hon kanske läser mina tankar när texten flyger ut i rymden🙈☺️. Tack för ert tålamod och stöd.
Jag vill ni ska veta jag mår bra. Jag har fantastiska vänner som betytt obeskrivligt mycket och en fin familj. Och jag mår ärligt bra. Jag kan inte förändra det som hänt. Jag kan bara uppskatta allt mamma gav och fortfarande gör genom den enorma kärlek hon gav mig, mina barn, vår familj och vänner och stora delar av Sverige.
Så tack mamma för all kärlek. Jag saknar dig så det gör ont men din kärlek stärker mig och värmer mig varje dag. Snart är det ett nytt år. Jag ska göra som du mamma, tacka ja till allt som gör mig glad, välja att se det goda i människor, se det jag kan förändra och acceptera det jag inte kan förändra. Jag ska leva varje dag. Jag vill välja glädjen, välja livet. Jag är skyldig mig det, mina barn och dig. Vet att du skulle bli tokig om jag skulle ligga kvar på golvet och gråta. Som du brukade säga ” gråt ut, gör det, det är viktigt, men res dig sen” för du ville att vi ska ta vara på livet. Det var något du var så bra på.
Tack min älskade fina mamma och mina barns mormor. Du är så saknad, så älskad och jag är så galet stolt över dig. Du är alltid med mig.
Älskar dig alltid alltid alltid! ❤️

Visa inlägget på Instagram