Nytt Instagraminlägg

https://scontent.cdninstagram.com/vp/3529d2b611618780ec7b9edfcd08b7b1/5CB45EDD/t51.2885-15/sh0.08/e35/p640x640/47233535_312322572711316_6865528282335412224_n.jpg?_nc_ht=scontent.cdninstagram.com

Vill hylla den här tjejen lite extra idag, Bianca!
Läste hennes inlägg om att hon pausar sin blogg pga av hat. Någonting händer i mig då, brukar inte lägga mig i debatter men det här med har är för mig oförståeligt att lägga energi på. Så vill därför titta på varför jag reagera med ilska vända det till en tanke som jag jag vill dela med mig av, att vi har ett val.
Alla behöver inte tycka om alla. Men alla ni som följer har ett val, om ni inte tycker om det hon står för så AVFÖLJ!
Så många som Bianca inspirerar låt dom få ha henne kvar och låt Bianca vara den hon är. Så ärlig, så målmedveten, så omtyckt.

Sen slår mig också tanken – varför så stort behov att skriva hat. Är det något i er själva som ni har svårt så att ni behöver rikta hat mot någon annan. För jag tror många gånger att personer som reagerar med hat blir triggade av någon som väcker en känsla inom sig själv som de inte tycker om.
Jag tror inte på hat. Något som min mamma ofta sa. ”Varför hata, det tar så mycket energi istället för att ge kärlek”

För er som har ett behov av att skriva elaka kommentarer. Fundera på varför det behovet finns och om ni tycker det är jobbigt att läsa hennes blogg. Gör inte det!!! Vi har alla ett eget ansvar över vårt eget liv och välja det vi mår bättre av. Mår ni inte bra av att läsa Biancas blogg så är det inte svårare än att inte läsa. Välj att läsa något som ni mår bra av istället.

Bianca, du inspirerar mig. Har sällan sett någon jobba så hårt, varit så mån om sin följare, du uppskattar dina följare och du visar dom det. Du är en fantastisk yrkeskvinna med så mycket humor, styrka och värme. Så bra du markerar hatet inte är ok. Men glöm inte alla som älskar dig där ute. Som uppskattar dig. Vila, ta hand om dig och låt ingen trampa eller stå i vägen för dig. Du är vacker ”inside out”. Du ska bara vara så stolt över dig själv över den du är! Massor av kramar till dig Bianca. Du e grym!
@biancaingrosso

Visa inlägget på Instagram