Nytt Instagraminlägg

Avslutar helgen i Åre med yoga kl 08.
Väcker kroppen samtidigt som jag reflekterar över en fin helg. Underbara möten som lockat fram skrattet, träffat nya härliga människor som berör med sina berättelser och känslor. För att i nästa stund Dansa galet till Teddybears igår kväll. En sak jag älskar när jag är här är att många föräldrar hänger med sina unga vuxna barn på ett fint och samtligt galet roligt sätt både i backen eller after skin. Vänner, familjer, unga och äldre i en härlig blandning.

Jag har också vidrört tanken att det faktiskt snart är första julen utan mamma med oss vilken ger tårarna kärleksfull plats och jag omfamnar det.
Så tack För en fantastisk helg. Viktigt och betydelsefull på så många sätt.

Tack @yoga_stories För en så skln start på morgonen.

Visa inlägget på Instagram