Nytt Instagraminlägg

Visst syns det att livet lär när man ser sig i spegeln på kvällen. Det kan kanske bero på stress, sorg eller saknad. Det tär såklart. Framförallt ögonen kan jag känna. Ögonen ler men kan också ge tydliga tecken oro. Lite svullen under ögonen av tårar eller spänd av oro. De uttrycken blandas med fina skratt och åldersrynkor.
Men så här i november är det nog också vädret. Extra torr och vinden som biter. Värt att vårda lite extra så här års. Kanske är i en period där jag vill boosta hela kroppen invändigt och utvändigt med energi.
Stunden här framför spegeln ger tid för reflektion. Ta bort tankar som stör och se saker som istället är möjligt.
Ja, Det här var mina kvällens tankar.
Lite extra fukt som sjunker in under natten och speciellt under ögonen med Eucerin AQUAporin ACTIVE Eye Cream som svalkar. De har haft ett tufft halvår så lite extra omvårdnad kan de gott få.
Sov gott!
@eucerinsverige
#generationeucerin

Visa inlägget på Instagram