Nytt Instagraminlägg

Hmm.. va Kul ni engagerade i er i frågan att tänka mer på våra inre organ. Det blev en del frågor kring förra inlägget. Lättast för mig att svara på dom är att göra det här i ett inlägg istället för att gå in på varje kommentar och svara. Hoppas det är ok.
1. Det viktigaste för mig i inlägget var frågan hur ni tänker allmänt i er vardag när ni äter. Man behöver inte detox om man inte vill. Stora frågan var hur vi tänker när vi vill äta hälsosamt. Är Det för att vi vill se ut på ett visst sätt eller är det för att våra inre organ ska få Det som behöver för att vi ska leva så bra vi kan.
2. Vill man rensa kroppen invändigt finns Det massor av sätt. Läs er till det som passar er bäst. Försök att lära er något om kroppen på vägen och inte bara kör en detox. Läs på varför den rensningen är bra och om det passar dig.
3. Ni som undrar över den detox jag kör är det ” Medial Läkning” av Anthony William. Den blå boken. Läs gärna den och därefter bestäm om det passar er.
4. Och sen frågan om mina kläder. Tröjan är från @hm och byxorna från @filippa_k
Tack för alla frågor. Så kul att ni engagerar er och är nyfikna på vad som är bäst för er. Kom ihåg jag gör det som passar mig och mina behov, välj det som passar er. Vi är alla olika.
Sov gott!

Visa inlägget på Instagram