Nytt Instagraminlägg

• När du ger din kropp en tanke, är den då till det yttre hur du ser ut eller tänker du på vad dina inre organ behöver för att din kropp ska må bra?• Tanken slog mig så starkt den här veckan. Jag gör samma detox nu i november som jag gjorde i februari. En detox inspirerad av @medicalmedium .
När jag säger till människor jag möter att jag gör detox säger nästa alla ”- varför då? Du behöver väl inte gå ner i vikt, och så som du tränar.”
Tanken med denna detox har inte med det yttre att göra. Jag gör det för att rena mina inre organ och för att boosta dom med energi. Och då slog mig tanken att Det mesta vi ser i media speglas av vad vi ska göra för att se bra ut, starka kroppar och vikt. Jag har själv under lång tid efter ätstörningar som ung lagt så mycket energi på just det.
Men hur ska vi kunna se bra ut, må bra och vara starka om inte våra inre organ fungerar. Jag lämnade in min bil på service i fredags, än viktigare är väl att vi gör en service på våra egna kroppar.
När du vill äta hälsosamt, tänker du på hur det kommer påverka dig i din vikt och utseende eller äter du bra för din fabrik i kroppen. Det är en självklarhet vi inte fyller en bil som går på diesel med bensin. Den går sönder då. Hur snygg den än är.
Om du äter något osunt känner du dåligt samvete för att du går upp i vikt eller för att Det blir tungt för kroppens system att bearbeta.
Jag tänker ofta 80-20. 80 hälsosamt och 20 annat gott. När jag lever de 20 så njuter jag av det. Dåligt samvete skapar stress.
Jag vill bara väcka tanken. Ät och njut av den mat du vill men tänk på hur din lilla fabrik där inne få jobba. Överbelasta inte. Låt njurar, lever, tarmar få bästa förutsättningarna för att du ska kunna göra det du vill i livet. Det yttre kommer med det tror jag. Att vi tänker inifrån och ut.
Eller vad tror du?
Ha en fin söndag❤️

Visa inlägget på Instagram