Nytt Instagraminlägg

En fantastisk resa närmar sig slutet. Ett galet gäng härliga människor har vi fått hänga med. Skratt, massa bad och sköna samtal. Självklart är besöket på skolorna som @togetherforbetter driver, det som ligger närmast hjärtat. Vi tar alla med oss kunskap om Juhannis och Ebbas fantastiska jobb hem och sprider så gott vi kan Together for betters arbete så vi kan hjälpa de kan hjälpa fler barn.
Jag kombinerade denna resa till skolorna det här året med semester med sonen.
Så tacksam för allt vi fått uppleva denna vecka. Nya vänner som jag älskat varje minut att vara med. Så av hela mitt hjärta… stort tack Ebba, Sam och Marc. Er gästvänlighet är enorm och så omfamnande.
Tack familjen Ruben, Stenberg, Bratt, Fredricson, Adele och Mose för allt! Hoppas vi ses snart… och jag menar snart för ni är underbara!

Visa inlägget på Instagram