Nytt Instagraminlägg

Det är inte jag som får den här tjejen att skratta. Det är tack vare hennes lärare Johanni och Ebba @togetherforbetter . Johanni är en kärleksfull lärare och medmänniska som brinner för barnen i det fattiga området kring staden Veron på Dominikanska Rebubliken. Tack vare Ebbas organisation har de byggt en riktig liten skola, ser till barnen får skolmaterial och lärare. Varför jag är här är för att jag fick möjligheten att se hur skolan fungerar och att pengarna kommer fram för att jag i min tur kan förmedla till er att vill ni hjälpa johanni att driva denna skola eller en de andra tre skolorna som @togetherforbetter hjälper, så vet jag att pengarna kommer fram. Johanni är en hjälte, likaså Ebba. För att de överhuvudtaget ska kunna hjälpa barnen och ge dom en trygg skola med värme, skratt och lärdom krävs det hjälp. Och där kan jag hjälp, Att sprida Together for betters arbete så ännu fler får chansen att hjälpa. Jag säger det igen. En kan inte göra allt själv, Men vi kan göra det tillsammans. Gå in på Together for Betters hemsida togetherforbetter.se för mer info och följ de här på insta så ser ni det arbete de gör. De har redan hjälpt 100-tals barn till en bättre start i livet. Och vi kan hjälpa dom att Hjälpa ännu fler. För Det behövs. Du behövs! 🙏🏻❤️

Visa inlägget på Instagram