Nytt Instagraminlägg

Så imponerad av henne @ebbalovenskiold . Hon bodde med sin familj i New York och jobbade som journalist. Dom åkte till Dominikanska på semester och var där samma period som jordbävningen på Haiti. Ebba åkte då ut i några fattiga byar på landet och såg barn som satt på bar mark med en fröken som hade en svart tavla hängande på ett staket. Då bestämde hon sig. Hon tog sin familj och flyttade till Dominikanska för att hjälpa. Hon startade sin värlgörenhetsorganisation @togetherforbetter för att hjälpa i 4 månader. Dom blev kvar i 4 år och hon byggde 3 skolor och hjälper en fjärde skola.
Den skolan vi besökte i veckan har en lärare som är helt fantastisk, Juanni. Hon brinner för barnen och familjerna i hela byn. Hon viger sitt liv för att ge en bättre start för dessa barn. Under åren har de hjälpt hundratals barn.
Det krävs mod, envishet och så mycket kärlek för att sätta igång och också driva ett sånt här projekt.
Så mycket kärlek i dessa människor som smittar av sig på alla barnen.
Imponerad och tacksam för att Det finns människor som Ebba och Juanni. ❤️❤️

Visa inlägget på Instagram