Nytt Instagraminlägg

Så är jag på väg igen. Den här gången kändes det lite motigt att åka till Arlanda då jag vet det inte är ok för miljön och det har blivit några resor sista måndagen.
Men å andra sidan känns det så spännande och oerhört viktigt.
Jag ska åka tillbaka till Dominikanska för att besöka de skolor min kompis Ebba byggt med sitt @togetherforbetter . Tillsammans med vår kompis @moseharegot, som också hjälpt till att samla in pengar ska vi se vad som hänt sen sist jag var där, se vilken hjälp som nu behövs. Jag la den här resan på höstlovet så min son kan följa. Ska bli så kul att få visa honom skolorna och träffa dom barn jag mötte sist.
Tack Ebba för att vi får möjligheten att se den delen av världen, få möjlighet att hjälpa till och också än mer uppskatta det vi har
❤️

Visa inlägget på Instagram