Nytt Instagraminlägg

•Ledig morgon hemma•
Vakna i egen takt. Reflekterar över en fin vecka. Jag har mött fina människor, mött min kropp, mött mina känslor. Det var härligt men samtidigt extremt jobbigt.
Att försöka se och förstå vad en känsla kommer ifrån är inte alltid lätt. Men när kroppen kör sig slut i rörelsen kommer känslorna upp till ytan. Jag ville möta dom. Jag ville möta sanningen av den känsla som påverkar mig.
Det gjorde ont men det var samtidigt befriande och jag omfamnade mig.
Det är ok att livet inte alltid är roligt, att känslan av glädjen inte är med. Men var envis och gör det du brukar tycka om.
När det enda du vill göra eller när den enda du vill träffa inte är där då är det inget konstigt att inget annat ger dig glädje. Men nånstans så fylls din energi ändå. För varje steg, för varje andetag så är du närmare den genuina glädje du brukar ha inom dig.
Jag är tacksam för att min kropp leder mig till energi. Tacksam jag är modig att spegla vad som sker.
Jag är tacksam för att glädjen finns där, den finns där på riktigt. Även om den pausat en stund.
Önskar er en fantastisk lördag.
#tankar #glädje #sorg

Visa inlägget på Instagram