Nytt Instagraminlägg

Jag frågade igår vad ni skulle göra om något stod i vägen för det ljuset ni ser.
Min fråga idag är,
Det är Ni som är ljuset, vad gör ni med det som ställer sig i vägen för er. Det som gör att era strålar och energi inte når dit ni vill gå. Det kan vara en tanke, en person, ett jobb eller din bakgrund.
De som går med mig går bredvid ibland kanske lite bakom. Men de står aldrig i vägen för mina drömmar, mål och vilja. Så gäller även mina egna tankar. Det kanske är dom jag får jabba med mest, med det är också dom jag kan ta eget ansvar för och som jag kan bestämma över.
Jag vill inte stå i vägen för någon annan. Jag går gärna bredvid.
Och ingen ska stå i vägen för mig. Inte ens mina egna tankar.
Kan ni känna igen det?
Sov gott!☀️
#enlitentankeigen

Visa inlägget på Instagram