Nytt Instagraminlägg

Idag fyller jag 49 år! Ödmjukt tacksam för varje år jag får fira.
Idag är fösta gången jag firar utan mamma. Det är tomt, det är saknad. Men jag väljer att se allt jag fått av henne, den magiska människa hon är och idag så innerligt tacksam att jag har just henne som mamma och min fina vackra pappa. (Swipe för fler bilder)
Tack mamma och pappa för att ni fann kärleken i varandra. Ni gav mig livet och jag lovar att vårda det. Jag har fått världens finaste söner, underbar familj och finaste av vänner. Så även om jag saknar dig extra idag mamma så är jag så innerligt tacksam för alla jag har omkring mig. Och pappa, du var den första som ringde imorse. Lycka att höra din röst.
Jag är så enormt lyckligt lottad med så många fantastiska människor i mitt liv. Det ska jag fira idag. Och mamma, du är med hela tiden❤️

Visa inlägget på Instagram