Nytt Instagraminlägg

•Omfamna•
Vem vill du omfamna idag? Någon nära, någon som gjort dig glad, någon du vill förlåta. Eller kanske dig själv. Det är kanske det viktigaste. Att varje dag omfamna den du är och det du står för. Ibland förlåta dig själv, ibland tacka dig själv. Visst är det härligt när någon annan omfamnar dig men vänta inte på det. Du kan du med.
Med den styrkan och känslan i dig själv kan vi dela med oss till andra.

Den vackra omfamningen bakom mig på bilden gav min pappa till mamma när de var gifta. Den påminner mig om trygghet, tillit och innerlig kärlek. Den finns. Den finns inom mig och jag delar gärna med mig. Var Det något mamma gjorde så var det just det, att omfamna och dela med sig av sin kärlek.
Ha en fantastiskt fin dag! #kristingoodmorning

Visa inlägget på Instagram