Nytt Instagraminlägg

Let This Week Begin •
Vaknar upp i magiska Livigno. Det är något så speciellt med alperna. Har varit här en del vintertid så jag älskar skidåkning. Nu ska jag få uppleva allt från hiking, yoga, crossfit, god mat, mycket skratt ( vilket vi redan klarat av en del med underbara @vickangedda )

Ni vet jag älskar träningsresor. Men den här resan är viktigare för mig en någonsin. Efter en tuff vår och sommar, men som också varit fin, så kommer den här resan så lägligt. Att bara ta hand om mig själv. Stärka mig själv, vila när jag vill, skratta och kanske gråta. Och viktigast … jag ska andas. Och den här alpluften och magiska vyer gör det så mycket enklare.
Livigno kallas även ”lilla Tibet” för att byn ligger i en dal, på en platt kan man säga. Jag kommer att trivas här. Det gör jag redan!🙏🏻
@thinkhealthcare_ab #kristingoodmorning #peakperformance

Visa inlägget på Instagram