Nytt Instagraminlägg

Packat och klart. Nej, det är inte mediciner utan tillskott. Och magnesium tar jag med extra då kroppen ska få jobba den här veckan.
När jag fick svar på mina blodprover för ett par veckor sedan såg jag att jag valt rätt tillskott. Självklart tycker jag man ska kolla sina värden först innan man köper tillskott. Ex hade jag högt D-vitamin så under den hör soliga sommaren hade jag inte behövt det extra. Det har jag nu tagit bort och lägger till när dagarna och ljuset blir kortare.
Tycker det är så intressant att själv se min journal, se vad jag kan förändra och om några månader ta prover för att ligga rätt. Det för att förebygga och ha en så stark kropp även inuti och inte bara tänka muskulärt. Jag mår bra. Värdena är bra. Sover mycket men det är vanligt när man drabbats av sorg.

Så nu redo för alperna. Andas, vandra, yoga och crossfit. Och en massa god mat som Italien bjuder på. Livigno nu är jag på väg!
#hälsa #kroppochsjäl @werlabs.se

Visa inlägget på Instagram