Nytt Instagraminlägg

Vaknar upp och ser med extra tacksamhet på den fina bukett jag fick igår efter jobb i Jönköping på Mediabaren där jag höll föreläsning.
Anledning att jag tacksam, förutom en fantastisk publik och arrangörer, är för att jag körde bil fram och tillbaka.
På vägen hem var det mörkt och regnigt. När jag kommer söder om Norrköping på motorvägen så stannar lastbilen framför mig hastigt in och ställer sig på tvären över motorvägen. Det är en bil Mellan oss. Chauffören kommer efter några minuter fram och säger det är en viltolycka men vi kan köra om försiktig. Ambulans och polis är på väg.
När jag kör förbi ligger en död älg på vägen och lite längre boet står en bil och ryker med hela fören intryckt. Hoppas innerligt att det har gått bra för dom som satt i bilen.
När jag åker vidare, lite darrig, slås jag såklart av tanken hur nära det var. Den bilen låg 4 bilar framför mig. Men jag kom hem tryggt och är så tacksam. Tanken på hur det gick för dom i bilen snurrar fortfarande.

Det var viltstängsel så att en älg skulle dyka upp fanns inte riktigt. Man kan aldrig vara säker.

Idag vaknade jag upp bredvid min son och vänner som just nu bor med mig. Det var extra skönt idag.

Så tacksamhet för det jag har och livet blir lite extra värdefullt en dag som denna.

Visa inlägget på Instagram