Nytt Instagraminlägg

Att vara mamma är en gåva. Att vara mamma och uppleva barnens alla olika faser är en äventyrsresa. Många förvarnade om tonåren. Jag vet inte men jag måste haft tur. Med två ödmjuka och omtänksamma killar så har jag än inte mött dom utmaningar som jag förväntade mig av tonåren. De har säkerligen gjort en massa bus jag inte vet om. Det ska de väl göra. Men Filip var alltid noga med att ringa om han var sen, komma in och säga god natt när han kom hem och visa respekt. Som mamma har jag alltid gjort mitt bästa, även om jag vet att jag säkerligen inte alltid gjort rätt.
Jag har många gånger fått frågan om jag inte önskat mig en dotter. Och för mig är svaret ”Hur ska jag kunna sakna något med två så fantastiska söner som bara gett mig ren och skär glädje”.
Så många resor vi gjort, så många skratt och även så många stunder där vi bara varit tysta bredvid varandra. Man kanske inte vill prata om sitt problem, men man vet att man kan.

Att vara mamma är livets gåva och det genom barnens alla olika faser.
Vilket äventyr, livets äventyr.
Att vara mamma ❤️
@eucerinsverige @filiplamprecht #generationeucerin

Visa inlägget på Instagram