Nytt Instagraminlägg

Sommar! Så mycket sommar!
Har fått möjligheten att åka runt och möta den ena magiska platsen efter den andra. Solen alltid närvarande och nära vattnet. För mig ger det lugn. Vattnet alltså. Att bara sitta och titta, tankarna passerar, båtarna passerar, men livet är här.
Det är morgondopp och Kvällsdopp, lunch dopp, naken och lekdopp. Och Tvättdopp. Tvätta håret och kroppen. Sen torka i solen. För att sen smörja in den något så torra kroppen. Solen och vattnet gör sitt.
Jag använder ofta olja för kroppen men i sommar jag har jag använt Soft Body Cream som jag tycker återfuktat huden på ett skönt och välbehövligt sätt efter sol och bad.

Så nu sitter jag här. Ännu en dag omringad av vatten och fina vänner.
Livet är allt bra härligt!
#generationeucerin @eucerinsverige

Visa inlägget på Instagram