Nytt Instagraminlägg

Morgontrött och mentalt slut. Hur kunde jag hitta kraften denna morgon att ta mig ut i värmen och löpträna intervaller?
Jo, så här gick tankarna och följ även händelseförlopp i bilder genom att swipa vidare.
Bild 1. Energi ock Lyckokänslan efter träning
Bild 2
Här började morgonen. Trött på yogamattan
Bild/film 3: så mysigt med sällskap av hundar och mysigt snack med Tess och Malin. Hmm, tror jag hoppar min planerade löprunda. Ändå så varmt och vi har mysigt. Oops, kollar snabbt insta och @runsannarun hade lagt upp en bild från hennes morgonrunda. Hon inspirerar inte bara mig som människa och mamma utan hon får mig att vilka träna.
Bild 4: så Off I Go. Jag tänker jag tar en promenad iallafall och tar för säkerhetsskull med intervallkort. Jag lurar mig själv varje gång och jag går på det
Bild 5: kortet lockar till löpning . Jag kör!
Bild 6: så var jag igång och jävlar va skönt/jobbigt det var.
Bild 7:
Hemma igen. Lite stretch och sen … bild 8: dopp i poolen… naken… men den bjuder jag inte på

Så jag inspireras av andra. Jag vet att där jag är i min mentala trötthet efter allt som varit har jag inte samma kraft. Men jag utgår feån det jag har. Och det ger mig den energi som jag så innerligt behöver på alla plan.
Ha en fin söndag!
#runningbox @drumforrest

Visa inlägget på Instagram