Nytt Instagraminlägg

https://scontent.cdninstagram.com/vp/3dda5df62bd35149fc126ca77a32ad18/5BD20B8F/t51.2885-15/sh0.08/e35/s640x640/36501423_2036976003032148_3420817661716594688_n.jpg?efg=eyJ1cmxnZW4iOiJ1cmxnZW5fZnJvbV9pZyJ9

Behind the scenes

Har fått en del frågor hur jag tar mina bilder. Tänkte visa en lite bildserie hur det får till. Ibland använder jag mobilen med självutlösare men som denna bildserie när jag plåtade mina egna favoriter feån @underthesamesun_official så använder jag min kamera som är Olympus pen f med wi-fi så jag kan fjärrstyra från mobilen med Olympus app.
Bild 1:
Kollar inställning
Bild 2:
Har höger hand utanför bild och knäpper av
Bild 3:
Kör plankan och ser till att händerna är utanför så jag kan ställa in och trycka av. Det går även att ha tidsinställt men använde inte det i den här bildserien.
Bild4:
Här lyckas jag inte gömma mobilen vid högerknäet så det blev några bilder av denna innan jag fick till det.
Bild 5:
Här lyckas jag gömma mobilen men tänkte inte på det gigantiska plåster på vänster pekfinger efter att varit mer rädd om min hund minoos klor än mina fingrar🙈
Bild 6:
Gör ett nytt försök att ställa in
Bild 7:
Lyckas gömma plåster men inte mobil😂
Bild 8:
Kollar inställning bakom klippan ser till att ha finger ovanför avtryckaren
Bild 9:
Tittar upp och trycker av. Ibland svårt att få fokus som ni kanske ser men till slut hottar man det. Lite träning och kunskap om kameran.

Eftersom det är wi-fi så är det bara att ladda ner bilderna i mobilen via appen (Olympus för mig)

Jag försöker ta ett gäng bilder på samma gång som man kan sprida ut.
När jag yoga hemma på morgnarna yogar jag klart först. Sen tar jag ett par bilder.
Jag älskar att fota. En bild säger så mycket. En enda litet ögonblick som man kan se olika saker i beroende på vilket humör man är på eller känsla man har. Även om minnen alltid finns inom oss så stärkts dom när möjligheten finns att blicka tillbaka.
Så en liten inblick i hur det går till när jag fotar. En som inspirerat mig och lärt mig använda kameran är min kompis @niklasberglind Som alltid tar så fina och skarpa bilder. Älskar att inspireras och skapa.
Ha en fin söndag!

Visa inlägget på Instagram