Nytt Instagraminlägg

Alltid en utsträckt hand! Som du gav av dig själv. Varje dag möter jag nya berättelser om hur du, underbara mamma, berört så många. Du är så närvarande och jag önskar innerligt att fler som uppskattat dig gör som du, och sträcker ut en hand för att se och hjälpa någon annan. Genom det lever din goda anda vidare.
Nu är tackannonsen i tidningen. Och jag läser den om och om igen. Handlar den om dig? Det är så ofattbart att du inte är här fysiskt. Men jag känner din närvaro varje dag. Och jag pratar om dig varje dag. Jag älskar att prata om dig, kan liksom inte sluta. Jag har inte släppt taget än. Men det kommer. Sorgen kommer att slå till på riktigt, jag vet det. Men det får komma när det kommer.
Jag är hos pappa nu. Jag landar lite. Och det är väl det som behövs. Vila och känna sig trygg med pappa som omfamnar och låter mig vara liten. Vi har svårt för det du och jag. Att visa och sköra. Men det är skönt. Pappa fångar mig. Och du är i hjärtat. Så nu har jag er nära samtidigt.
Alltid nära! ❤️
#mamma #saknardig
Tack @niklasberglind för den fina bilden av mamma

Visa inlägget på Instagram