Nytt Instagraminlägg

En kram värmer ofta mer än ord.
Så innerligt tacksam för alla kramar under de senaste två månaderna.
Jag trodde det skulle vara jobbigt att dela sorgen med resten av Sverige, men det har varit skönt och alla jag mött varit så fantastiska. Så bara stärkande och kärleksfullt.
TACK!
Jag vet det finns de som har svårt att hantera andra i sorg. Det är ok. Vi alla utgår från oss själva och det vi klarar av. Det ska ingen känna skuld över.
Och för mig har en kram varit viktigast av allt. Man behöver inte säga så mycket, bara vila i en omfamning.

Tack mina fina systrar för att ni alltid finns där, min familj i Norge som på avstånd ändå varit så nära. Morbror Lasse som varit ett obeskrivligt stöd för oss alla och vänner som Tine, Carro, Niklas, Tess, Bitte… jag listan kan göras lång. Er närhet har varit obeskrivligt viktig.

Nu väntar en ny fas. Det är en tomhet men även lättnad i sorgen. Just nu orkar jag inte ansvar, inga måsten utan ger plats för sorgen men också glädjen över att jag har den finaste av alla mammor.
Som mamma sjöng
”Nu väntar nånting nytt, som ingen anar än, en väg som leder bort och kanske leder hem. Och den vägen ska du gå, vart hön den dig än bär. Så se dig inte om och sakna det som var. För det vi djupast känt det finns alltid kvar. Så minns allt som betytt. Nu väntar nånting nytt”
Så från mig till alla er, en STOR VARM KRAM

Visa inlägget på Instagram