Nytt Instagraminlägg

Grattis Mamma, fina mamma!
Det är morsdag och du är inte här. Jo, du är alltid här men inte fysiskt.
Ibland är jag så arg. Du blev inte gammal. Du blev 80 år, Ja, men DU nådde aldrig ålderdomen. Just det tycker jag är så orättvist. Du ville sluta jobba för att vara med oss mer. Och då togs du ifrån oss.
Men som du säger, det är inget kul att vara arg. Tar bara massor av energi. Så som oftast är jag bara stolt , lycklig och extremt tacksam över att just DU är min mamma och mina barns mormor. Och då känner jag mig glad.

Idag ska vi hylla dig på morsdag och minnas dig för allt du Är. Vi samlas i Storkyrkan kl 14.30, men det vet du säkert. Om det blir fullt vet jag att du vill vi håller dörrarna öppna, du sa alltid att ingen får stängas ute.
Din publik, kollegor, vänner har omfamnat oss systrar så enormt mycket sen du somnade in. Du är så extremt älskad. Den kärleken får vi nu och den har stärkt mig enormt. Tack för alla kramar ni därute!!! Jag pratar till dig som tidigare, jag tänker du är i rummet bredvid.
Tack mamma för all all obeskrivlig kärlek och för att DU alltid är så närvarande även nu.

JAG ÄLSKAR DIG SÅ!
Grattis på morsdag Finaste Bästa Vackraste MAMMA❤️❤️❤️ #morsdag

Visa inlägget på Instagram