Nytt Instagraminlägg

Morgontrött och eftertänksam. Va sköna morgnar är.
Allt är stilla. Allt runt omkring börjar sakta vakna.
Morgnar kan var då jag känner mest lugn men också då jag kan vara som mest ledsen. Det rinner över.
Så jag välkomnar dagen. Jag ska inte bita ihop. Jag gör det för ofta. Finns så mycket vänliga människor därute som omfamnar, får mig att skratta och lyssnar.
Så fokus på rätt saker nu Kristin. Finns så många möjligheter. Jag har alltid rest mig utan att förvänta mig något från någon annan och jag gör det igen. Det är bara mitt ansvar och det är något mamma lärt oss. Skyll aldrig på någon annan. Se vad du själv kan göra. Ta det i egna händer.
Och jag gör det. Det är en fantastisk känsla att veta man kan ta det egna ansvaret. Absolut skönt att få luta sig mot någon som håller om, den stabila famnen ser jag fram emot att möta en dag. Någon som står vid min sida och jag vid hans.
Men resa mig upp gör jag själv. Inte för att jag måste. Bara för att jag vill.
Tack mamma för den gåvan.
#kristingoodmorning #mamma #saknardig

Visa inlägget på Instagram