Nytt Instagraminlägg

Vilken dag! Kroppen så extremt skönt trött nu när jag ska sova.
Dagen började med sol, och så kom regnet, sen kom solen tillbaka på kvällen.
Jag är på Training camp och då det regnade idag passade jag på att ta några extra pass.
Så det blev lätt morgonjogg, tyngdlyftteknik, Core, Soma, löpintervall på sen em och avslutade dagen med yin yoga. Sjukt många pass, men bra variation för hela kroppen och jaganpassar för vad jag klarar. Men helt klart så klarar man mer än man tror. Imorgon blir det lugnare och jag lägger mig tidigt ikväll så jag får återhämtning.
Tydligt är att leendet kommer med träning. Och faktum är att jag har aldrig hört någon säga ”jag mår så dåligt för att jag har börjat träna” eller hur?! Inte ni heller va:) Träning gör gott!
Nu ska jag sova och kroppen få västa återhämtningen. 9 Tim sömn hoppas jag det blir.
God natt! #trainingcamp #springtimetravel

Visa inlägget på Instagram