Nytt Instagraminlägg

Dags att packa igen. Den här gången blir det träningsresa, utan jobb, i Portugal. En resa jag bokat på nu nyligen för att komma iväg och boosta energi och bara tänka på mig själv, inget jobb.Det är lätt att vi i perioder glömmer oss själva. Att finnas där för andra är absolut något som ger energi men för att inte det ska bli något som stjäl energi utan att det bara ska vara kul och en självklarhet så anser jag att det är viktigt att boosta sig själv till och från. Ta ansvar att fylla på egen energi. Solens värme ger energi.
Men en tanke som slog i mig i samband med resan och nu när våren är här, är att nu när solen visar sig allt mer och vi behöver ljuset och värmen som vi kanske inte sett så mycket av under vintern så är det viktigt att plocka fram solfaktor. Det är så lätt att glömma bort att solen är stark även så här års.
Solfaktor är för mig en självklarhet när jag reser så den är med i min packning men vi får inte glömma att använda den även här hemma. Vi går mot ett, förhoppningsvis, soligt halvår så glöm inte ta hand om både din inre energi och skydda huden.
#generationeucerin @eucerinsverige

Visa inlägget på Instagram