Nytt Instagraminlägg

Två veckor idag. Vi har pratat om och jag har fått höra det så många gånger att det tar ett år att förstå att acceptera, vänja sig. Fam det är 50 veckor kvar.
För idag kan jag inte riktigt acceptera att du inte är här. Att jag inte ska få luta mig mot dig eller skratta med dig. Det känns fortfarande som du är på turné och snart är hemma igen och jag är på en av alla resor och vi ses snart.
Jag kanske bara ska få låta det vara så ett tag. Den känslan. Det blir lättare då. Verkligheten kommer ikapp. Men jag tar en dag i taget. Oavsett var du är så är du alltid nära. Och jag blundar, lutar mig mot kudden och tänker det är du. Alltid när jag är ledsen så kan jag luta mig mot dig. Så jag kramar kudden hårt men varsamt.
Nu ska jag sova. Med dig nära. Tacksam jag kan välja den tanke jag mår bäst av, den tanken är att du är nära.
God natt❤️ #mamma

Visa inlägget på Instagram