Nytt Instagraminlägg

I did it!
Så glad och stolt! Jag har aldrig haft läshuvud men alltid älskat att lära och utbilda mig vidare.
Att få under ett halvår utbilda mig info NLP och ”Det Coachande Ledarkaspet” har varit så galet intressant, spännande, utvecklande, roligt och på alla sätt bland de bästa kurser jag gått. En kurs som givit mig i så många verktyg för mig själv och som jag hoppas framöver också stärka och lyfta andra.
Tack fantastiska ledare med Alexander i spetsen, Anna och Nicklas. Jag har längtat till varje modul. Och tack fantastiska kursare som gjort den här resan än mer innehållsrik. Vilka fantastiska människor ni är alla var och en för sig, precis som den ni både ledare eller kursare. (Tar nog inte lång tid innan jag är på nästa kurs☺️) #diplomerad @ledarbildarna @coachholmberg

Visa inlägget på Instagram